Kommande Yogaklasser & Events 2019


SAVE THE DATES 

2020Vårens yogaklasser och workshops på Lustfyllt är nu planerade. Det kommer även ett rabatterat erbjudande gällande dessa tillfällen. Mer info kommer inom kort - håll utkik här och på FB & IG.


Söndag 2/9

Söndag 8/3

Söndag 5/4

Söndag 10/5

Jönköping

Kundaliniyoga & Gongvila 

Söndagar kl 9.00-11.00, 

Datum: 8/9, 29/9, 20/10, 17/11

Vi gör Kundaliniyoga och meditation som skapar stark koppling in i oss själva, in i våra olika dimensioner, så som den fysiska kroppen, sinnet, känslorna, energisystemet och vårt undermedvetna. 

Efter yogan bjuds det på Gongvila. Vibrationerna och ljudet från Gongen tar oss till en djupt meditativ vila. Det parasympatiska nervsystemet aktiveras vilket hjälper oss att slappna av och bryta tankesnurret. Efter Gongvila upplever många en harmonisk känsla i "kropp & knopp".

För dig som är nyfiken på vad yoga kan vara förutom asanas/fysiska positioner. Inga förkunskaper krävs, passar alla.

Investering: 240 kr

Adress: Västra Storgatan 12, 1 trappa ned (i samarbete med ABF:s lokal)

Lustfyllt, HaboYinyoga & Gongvila 

Söndag 8/9 samt 17/11, kl 16.30-18.30Kundaliniyoga & Gongvila

Söndag 20/10, kl 16.30-18.30Söndag 8/9 samt 17/11: Vi gör mjuk, restorativ Yinyoga tillsammans som sedan avslutas med lång Gongvila. Den här klassen är en perfekt avrundning på helgen. Att få landa i mjuk yoga och skönt djupavslappnande vila. Inga förkunskaper krävs.

Söndag 20/10: Vi gör Kundaliniyoga och meditation tillsammans som sedan avslutas med lång Gongvila. Kundaliniyogan skapar stark koppling in i oss själva, in i våra olika dimensioner, så som den fysiska kroppen, sinnet, känslorna, energisystemet och vårt undermedvetna. Inga förkunskaper krävs.

Efter vår yoga bjuds det på lång och välgörande Gongvila. På Lustfyllt har jag alltid mina 2 stora Gongar med mig. Vibrationerna och ljudet från Gongen tar oss till en djupt meditativ vila. Det parasympatiska nervsystemet aktiveras vilket hjälper oss att slappna av och bryta tankesnurret. Efter Gongvila upplever många en harmonisk känsla i "kropp & knopp".

Ta med egen yogamatta, en varm tröja och/eller en filt. När vi ligger stilla i den längre vilan, så kan kroppstemperaturen sjunka och då är det skönt med en varm filt. Dessutom kan kyliga vindar från Vättern ta sig in i ladan ibland och då är det skönt att vara förberedd ; )

Investering: 240 kr

Restorative Retreat

med Cacao Ceremoni, Gongbad 

och övernattning 

på Lustfyllt, Habo

FULLBOKAT!!!

Lördag 12/10 kl 16.30 - söndag 13/10 kl 10.30

Varmt välkomna till ett retreat i stillhet.

Ett retreat med fokus på att stanna upp, känna in och fokusera på återhämtning. Det här retreatet är för dig som behöver en paus i ekorrhjulet och vardagsstressen.

Vi gör lugnande restorativ yoga, balanserande andningsövningar, meditation och Gongbad för djupavslappning och närvaro i nuet.  Fullmånen är vårt sällskap denna helg och bidrar med perfekt energi för meditation och stillhet. Inga förkunskaper krävs.

Vi gör även en Cacao Ceremoni tillsammans. Cacao har förmågan likt yogan, att förena kropp, sinne och själ. Cacao öppnar upp hjärtat, expanderar sinnet samt stärker vår intuition och kreativitet. Att dricka Cacao i sin renaste och råaste form öppnar upp dig för ditt allra innersta på ett mjukt och tryggt sätt.

Vi har vilopauser där vibrationerna och ljudet från Gongarna tar oss till en djupt meditativ vila. Det parasympatiska nervsystemet aktiveras vilket hjälper oss att slappna av och bryta tankesnurret. När vi har bäddat upp våra sängplatser på lördag kväll, så ges ett längre Gongbad och kanske somnar du då till Gongarnas vibrationer.

De positiva aspekterna med att sova över är att vi under detta dygn ej behöver anpassa oss till vardagsbestyr/familj/husdjur m.m. Vi får lov att vara fullt fokuserade på vår egna upplevelse, på vår återhämtning och ges bättre möjlighet att connecta in i oss själva för att nå balans och harmoni.

Retreatet hålls på vackra Lustfyllt (www.lustfylltihabo.se) som ligger i natursköna omgivningar ca 2 mil utanför Jönköping. Här njuter man av rogivande natur och en makalös utsikt över Vättern. Vi sover i yogasalen på Lustfyllt, medtag madrass, kudde och täcke. Det finns ingen dusch att tillgå, men retreatet är av lugn karaktär och kommer inte att resultera i svettiga/duschbehövande aktiviteter. Tänk på att yogasalen kan påverkas av eventuella kyliga höstvindar från Vättern, så medtag varma kläder, filt och sockar/tofflor. Ta även med egen yogamatta och vattenflaska.

Lördag 12/10 - 16.00: Välkomna till Lustfyllt, 16.30-22.30: Workshop samt middag.

Söndag 13/10 - 7.00: Dags att vakna, 7.30-10.30: Workshop samt frukost.

I priset ingår vegetarisk middag på lördag kväll samt frukost på söndag morgon. Ange eventuella matallergier. Adress: Munkaskogs Gård, 566 36 Habo

Investering: 1050 kr

Anmälan, betalning och frågor: yogaloveraw@hotmail.com 

Din plats reserveras och bekräftas när du har Swishat. Bindande anmälan senast söndag 15/9.

Jag spelar Gong på Ängsbacka Yogafestival 

Det erbjuds både Gongbad och GongPujas på schemat. Ses vi där?Anmälan, betalning och ev. avbokning...

Du anmäler dig till klass/event genom att maila mig: yogaloveraw@hotmail.com

Din plats är reserverad till dig när jag har sett din Swish-betalning. Jag skickar ett bekräftelsemail till dig.

Swish: 0700658412, ange ditt namn och datum för eventet.

Avbokning som sker inom 48 timmar innan klass/event hålls, återbetalas ej.