"ENERGIARBETE"

KURS - KLASS - BEHANDLING 

2021 

SOMMARENS KLASSER KOMMER SNART!
YOGAKURS ONLINE

"MIN ENERGI" 

FULLBOKAD!

En kurs där vi upplever och utforskar olika tekniker av energiarbete - för att skapa god hälsa fysiskt, mentalt, känslomässigt och energimässigt. Kursen baseras på följande tekniker och traditioner:

* Yinyoga - fokus på vårt energisystem enligt den kinesiska medicinen

* Kundaliniyoga - fokus på sinnet, känslorna och själen

* Ashtangayoga - fokus på flöde för den fysiska kroppen

Yoga Nidra - guidad djup avslappning

Breathework - andningstekniker för att frigöra stress och blockeringar

Reiki - traditionell japansk energimedicin som stöttar kroppens självläkande förmåga

Gong & Klangskålar - vibrationer/frekvenser/ljud som aktiverar ditt parasympatiska nervsystem (lugn & ro) samt minskar produktionen av stress-hormoner
 


Vi är energi och vi påverkas av energi, på gott och ont. Vi påverkas positivt om vi riktar kärleksfull energi till oss själva och varandra. Vi påverkas negativt om vi tar in oro/stress i vårt system (kan också vara andras negativa energi, obalans i livspusslet, oroligheter i världen, orimliga jämförelser med andra på sociala medier m.m.). Energi flödar dit vi riktar vårt fokus. Vi kan skapa vår egna verktygslåda med olika tekniker som hjälper oss i vår vardag till en bättre hälsa fysiskt, mentalt, känslomässigt och energimässigt.

"As within - so without"

Det börjar inuti mig och reflekteras ut till min omgivning.FULLMÅNE WORKSHOP ONLINE 

Onsdag 30/12 - dagen före nyårsafton. 

Kl 17.00-19.30

Varmt välkommen till en workshop med fokus på meditation, reflektion, chanting och en liten dos yoga samt pranayama. Vi samlas tillsammans för att energimässigt släppa taget om 2020 samt sätta intention för det nya året 2021. Det här är en workshop som med hjälp av fullmånens energi stöttar oss i att släppa gammalt och bjuda in nytt. 

Vi ses på Zoom. Länk till mötet läggs upp i FB-gruppen längre fram.

Du behöver en egen liten vrå, där du kan känna att du får vara ifred och kanske gör du det extra ombonat/mysigt för den här stunden. Det kan vara bra att ha en yogamatta/liggunderlag samt en filt till Gongvilan. Du behöver papper och penna, för några reflektionsövningar samt kanske ett glas vatten och en kopp te. Hörlurar/headset är att föredra till Gongvilan, så att du kan få en närmre upplevelse av ljuden. Tänk på att ha batteri laddat i din mobil/läsplatta/dator.

Boka plats: yogaloveraw@hotmail.com

Investering: 200 kr

Swish: 0700658412 

När du har swishat bekräftas din plats. Skicka vän förfrågan till "Yogaloveraw Camilla Wahlstedt" på Facebook, så bjuds du in till den slutna gruppen.

Varmt välkommen.Reiki behandlingar

På Ekbacken i Bondstorp.

Behandling, ca 60 minuter. Pris: 555 kr

Reiki distans, ca 30 minuter. Pris: 200 kr

Efter distansbehandling så har vi en avstämning för att fånga upp eventuella frågor och reflektioner.

Boka tid: yogaloveraw@hotmail.com

Läs mer om Reiki under fliken "Reiki".

Reiki är avdragsgillt, alltså kan du använda ditt friskvårdsbidrag till dessa behandlingar. Reiki klassas som rehabiliterande friskvård av skatteverket.