"ENERGIARBETE"

Fly Yoga 

på Andrummet i Vaggeryd 2022

Info om höstens klasser släpps i sommar.

Boka Yogaklasser och grundkurs Fly Yoga här: https://boka.se/andrummet 

På en Fly Yoga klass så får du sväva fritt i luften, du får upptäcka gravitation på ett nytt lekfullt sätt och du får stöd att gå djupare i dina yogapositioner. Du får hänga upp och ned för att sträcka ut ryggen, vilket ökar din rörlighet och flexibilitet samt att det avlastar trycket på din ryggrad. Du får även vila och meditera svävandes i yogagungans kokong. Det ger helt klart nya perspektiv och är hur skönt som helst, om du frågar mig.

Att hänga upp och ned korta stunder innebär återhämtning och rehabilitering för vår komprimerade/stela ryggrad. Det skapar ett skönt space/utrymme i vår kotpelare samt att det stöttar kroppens system och flöden på olika vis - det sker en välbehövd dekompression helt enkelt. I yogagungan blir detta tillgängligt utan att belasta nacke, axlar och armbågs- och handleder, jämfört med om du står på händer eller i huvudstående direkt på golvet. I Toronto där jag gick min första utbildning inom Fly Yoga, samarbetar Fly Yoga studios med sjukhusens ryggrehabiliterings kliniker och har sett många positiva effekter av Fly Yoga.

För att gå på drop-in-klasser i Fly Yoga krävs att du har gått en grundkurs för mig på Andrummet (eller att du har utövat Fly Yoga tidigare). Det finns ett stort säkerhetsfokus kring Fly Yoga och för din trygghet, så lär du dig de grundläggande och enkla teknikerna på en grundkurs. 

Maila frågor till Camilla: yogaloveraw@hotmail.com


Boka Yogaklasser och grundkurs Fly Yoga här: https://boka.se/andrummet


Höstens klasser & grundkurs - info kommer under sommaren!


Att tänka på: 

Avlägsna allt som kan rispa tyget i yogagungan (klocka, ringar, bälten, skor). Använd kläder utan dragkedjor eller vassa detaljer. En reva i yogagungan minskar hållfastheten och hammocken är inte längre säker. Använd träningströja med ärm (ej linne/ärmlös) för att hålla yogagungans tyg fräscht för din och nästa användares skull. Ät ej en stor måltid precis innan en Fly Yoga klass, då det lätt kan leda till illamående.

Du bör vara extra försiktig när du utför Fly Yoga om du är gravid, har en ögonsjukdom, nyligen genomförd kirurgi, svindel, hjärt-kärlsjukdom samt högt/lågt blodtryck. Rådgör med din läkare samt kontakta mig vid eventuella funderingar.


För dig som är nyfiken - du finner mer info, foton och filmer när jag utövar Fly Yoga på Instagram: @yogaloveraw Yoga & Gong 

på Andrummet i Vaggeryd 2022 

Info om höstens klasser släpps i sommar.

Boka Yogaklasser här: https://boka.se/andrummet 

Jag håller yogaklasser baserat på Yinyoga och Kundaliniyoga med lång djupavslappnande Gongvila i slutet (även kallat Gongbad). Ibland kommer Gongarna att ackompanjeras av klangskålar, solfeggiopipor och andra healing-instrument. Dessa klasser kommer att ha olika teman och passar alla, oavsett erfarenhet av Yoga. 

Gongens vibrationer och ljud är oerhört effektiva för att lugna stressade sinnen och balansera vårt nerv- och energisystem. Vibrationerna från Gongar och klangskålar påverkar oss både fysiskt, mentalt, emotionellt och energimässigt. Vibrationerna aktiverar alla celler i kroppen och rör sig med lätthet i kroppen som till stor del består av vatten. De kickar igång vårt parasympatiska nervsystem som hjälper oss att slappna av - vilket minskar stresspåslag, bryter tankesnurret samt frigör känslomässiga och energimässiga blockeringar. Vi når en djupare nivå av avslappning samt många positiva effekter likt vanlig meditation. Det här passar alla även dig som inte brukar meditera.

Läs mer om Gong här på min hemsida: https://www.yogaloveraw.se/gong-klangskal/

För dig som är nyfiken - du finner mer info, foton och filmer på mina Gongar på Instagram: @yogaloveraw

Akupressur enligt Traditionell Kinesisk Medicin

Akupressur enligt TKM (Traditionell Kinesisk Medicin)


Vill du boka tid, kontakta mig på: qienergi@hotmail.com

Inom kort (under 2022) så kommer du att kunna läsa mer om akupressur, kinesisk medicin samt boka tider för behandlingar på en ny hemsida dedikerad till Akupressur, Reiki och energibehandlingar. Du finner min nya hemsida som är under uppbyggnad på: https://www.qienergi.se 

Just nu kan du läsa om mig och akupressur på Instagram: @qienergi