Yoga på Lustfyllt 

vår 2020

Yoga & Gong söndag 10/5 och söndag 14/6 hålls utomhus. 
Jag riggar Gongarna på gräsmattan, du placerar ut din yogamatta på behörigt avstånd till nästa yogamatta och sedan delar vi den unika gruppenergin som uppstår när vi yogar tillsammans. 
Det blir dessutom en speciell upplevelse med Gong utomhus =) 
Jag ser fram emot att ses igen - varmt välkomna.
PS. Kläder efter väder!

FULLMÅNE-YOGA-WORKSHOP

Söndag 9/2, kl 16.30-19.30

Varmt välkommen till en 3 timmars workshop med fullmånefokus.

Vi kommer att fokusera på vårt allra innersta. Fullmånen denna kväll bidrar med extra kraftfull energi för att komma i djupare kontakt med vår intuition och vårt varande. Vi kan här uttrycka oss från vårt mest autentiska och sanna jag. Fullmånens energi är extra gynnsam för reflektion, meditation och för att släppa taget om sådant som inte längre gynnar oss. En möjlighet att "göra rent hus" inför nästa månvarv.

Workshopen består av avslappnande yinyoga, djupt meditativ gongvila samt en lyxig Cacao ceremoni. Dessa delar varvas med enkla reflektionsövningar.

Passar alla - inga förkunskaper krävs. För dig som vill utforska lite mer än vad vi gör under en "vanlig yogaklass".

Investering: 360 kr (inkluderar ceremoniell Cacao-dryck)


YINYOGA & GONGVILA

Söndag 8/3, kl 16.30-18.30


"Detox & Energi" (av Magdalena Macweld)

Dessa yinpositioner stimulerar lever och gallblåsemeredianerna och är ett riktigt "höftöppnarpass". Det är även utmärkt att göra vid menstruation, då kroppen naturligt detoxar/släpper ifrån sig blod och uppsamlad energi.

Vi kommer även att göra en pranayama/andningsmeditation för att ankra djupt i vår fysiska kropp. En enkel teknik som är mycket användbar i vardagen när känslor, oro, stress och tankar drar åt fel håll.

Den här klassen är en perfekt avrundning på helgen. Att få landa i mjuk restorative Yinyoga, där vi håller positionerna extra länge för att komma djupt in i kroppen och således mjuka upp vår fascia. Efterföljs av en lång och skön djupavslappnande Gongvila som aktiverar vårt parasympatiska nervsystem, vilket tar oss till ett meditativt viloläge, där vi får möjlighet att återhämta oss på cellnivå.

Passar alla - inga förkunskaper krävs. 

Investering: 240 kr

GOOD-VIBES-WORKSHOP

Söndag 14/6, kl 16.30-19.30 - UTOMHUS!!


"Let´s move those energies"

På den här workshopen vill vi göra precis allt för att få igång flödet av energi. Naturen vaknar till liv, ljuset är här och vi behöver väcka upp vår slumrande energi från vinterns mörka viloperiod.

Det bjuds på kraftfulla tekniker från Kundaliniyoga, shaking, trummor, chanting och Gong - ett utforskande av både kraften och mjukheten, stillheten och flödet - vibrationer för vår energikropp. Här ges verktyg att väcka både "kropp & knopp" - tillsammans med ett extra stort leende.

Passar alla - inga förkunskaper krävs. För dig som vill utforska lite mer än vad vi hinner med under en vanlig/kortare yogaklass.

Investering: 300 kr

Yoga & Gongvila

Söndag 24/5, kl 16.30-18.30 - UTOMHUS!!

Vi gör yoga med inspiration från Kundaliniyogan, med fokus på att aktivera hela chakrasystemet. Därutöver avstressande andningsövning och chanting-meditation som skapar stark koppling till vår röst, att med röstens vibrationer ankra i vår energi och in i oss själva - in i våra olika dimensioner, så som den fysiska kroppen, sinnet, känslorna, energisystemet och vårt undermedvetna. 

Efter yogan bjuds det på Gongvila. Vibrationerna och ljudet från Gongen tar oss till en djupt meditativ vila. Det parasympatiska nervsystemet aktiveras vilket hjälper oss att slappna av och bryta tankesnurret. Efter Gongvila upplever många en harmonisk känsla i "kropp & knopp".

Yoga utomhus = gott om space att yoga tillsammans med rekommenderat avstånd mellan varandra. Ta med egen yogamatta och en extra varm tröja och/eller filt. Därutöver "kläder efter väder", vi kommer att vara i rörelse till största del men har några stilla positioner samt gongvilan, då vi kan behöva en varm tröja/filt. Skulle det vara för kallt eller regnigt, så flyttar vi fram den här klassen till en varmare söndag.

Passar alla - inga förkunskaper krävs.

Investering: 240 kr

Jag spelar Gong på Ängsbacka Yogafestival 2020

Det erbjuds både Gongbad och GongPujas på schemat (utöver massor av inspirerande yogaklasser). Ses vi där?


Företagsuppdrag och enstaka grupper:

Jag håller yoga, meditation och Gongvila för företag, kompisgäng och enstaka grupper. Kontakta mig för upplägg och pris.


Anmälan, betalning samt avbokningspolicy:

Du anmäler dig till klass/event genom att maila mig: yogaloveraw@hotmail.com

Din plats är reserverad till dig när jag har sett din Swish-betalning. Jag skickar ett bekräftelsemail till dig.

Swish: 0700658412, ange ditt namn och datum för eventet.

Avbokning som sker senare än 48 timmar innan klass/event hålls, återbetalas ej.