"ENERGIARBETE"

CACAO CEREMONI - TAROT

CACAO CEREMONI

Att delta i en Cacao Ceremoni kan öppna hjärtat, expandera sinnet samt stärka intuition och kreativitet. Likt yogan har Cacao förmågan att förena kropp, sinne och själ. Cacao anses vara en "brygga" mellan den fysiska världen och den andliga. Vi dricker Cacao i sin råaste form, för dess kraft och förmåga att fördjupa kontakten med oss själva och vår egen inre guidning och för att den gör det på ett milt och tryggt sätt.

Kakaobönan (i sin råa och obehandlade form) är fullproppad med vitaminer, mineraler, magnesium och antioxidanter (mer antioxidanter per 100 g, än andra superfoods). Teobromin har en uppiggande effekt som vidgar luftrören, vilket underlättar vår andning och syresätter kroppen mer effektivt. Magnesium hjälper musklerna att slappna av, vilket förbättrar vår smidighet. Det lugnar även vårt nervsystem. Monoamine Oxidase Inhibitors (MAOI:s) är naturligt antidepressivt och Anandamid kallas även för "the bliss chemical". Cacao ökar blodflödet till hjärtat, hjärnan och till huden, vilket ofta upplevs som "flöde, lätthet och en känsla av att öppna upp".

Varning: Cacao kan öka risken för starka upplevelser av kärlek och lycka. *LER STORT*

TAROT LÄSNING

Vad har man tarotkort och oraclekort till? Beroende på vem du frågar så får du olika svar.

Jag använder dessa kort som inspiration och reflektion. Det kan vara en spegling av en situation där jag behöver ett nytt perspektiv. Det kan vara en spegling av tankar och känslor jag har just nu och behöver få grepp om. Det kan också vara ren inspiration rörande ett projekt. Jag ser det som ett samtal med sitt inre, att med hjälp av kortens symbolik skapa kontakt med sin omedvetna källa till egen kunskap och varsevarande.

Tror jag att korten kan förutspå framtiden? Nej det gör jag inte. Jag tror att korten kan visa på riktning, möjlighet och inspiration gällande "ämnet" här och nu. Men beroende på dina egna beslut, andras påverkan i ditt liv samt saker som sker runt omkring som du ej kan kontrollera, så finns det alltid flera alternativa möjligheter. "Du är chauffören i din bil - men du styr inte hela trafiksituationen".

Vill du boka en "läsning/reading" där jag tolkar korten som avser din fråga, så hör av dig för upplägg och pris. Vi stämmer av ditt önskemål, jag lägger och tolkar korten (Tarot & Oracle) anpassat till frågan. Därefter mailar jag ett foto på korten i din läggning samt tolkningen i text.